Recepten > andijvie-kalkoensalade
Maaltijdsalade voor 2 personen
Ingrediënten
- 200 g kalkoenfilet in blokjes
- 1,5 el olie
- 1,5 el rode wijnazijn
- 1 el ketchup
- zout
- peper
- teentje gepelde knoflook
- 250 g andijvie in dunne reepjes
- 1 rode paprika in reepjes
- 1 appel in blokjes
- 1 tomaat in blokjes
- 4 gevulde groene olijven
- stokbrood
- Boter
Bereiding
- 200 g kalkoenfilet in blokjes in ± 5 min. gaar en goudbruin bakken.
- Dressing kloppen van 1½ el olie, 1½ el rode wijnazijn, 1 el ketchup, zout en peper.
- Slakom inwrijven met teentje gepelde knoflook.
- Kalkoen, 250 g andijvie in dunne reepjes, 1 rode paprika in reepjes, 1 appel in blokjes en 1 tomaat in blokjes mengen.
- Dressing erdoor scheppen. Garneren met 4 gevulde groene olijven.
serveertip: Stokbrood met boter erbij serveren